5 minut na asfaltu

5 minut na asfaltu

Anotace: Z převeliké lásky k cyklistice jsem se jednou převelice nabourala

Všechno Tvé před tím sežral žal
Tak milá holko, bav se dál...
Rozpláclou skvrnou bez duši,
Ti teď už nic neutěší.
A dlouhý vzlyk s sanitkou jel
Aby tě zde nezapomněl.
Ty nežiješ už minutu
A možná pět...jsi pouhé nic.
Jsi jenom dírou v asfaltu
A budeš ještě za měsíc.
.......................
Jsi:
Krvavou skvrnou
Hořlavým ledem
Trhanou křivkou
Rorcshachovým tvarem
Zůstatky mysli se jen zbrkle řinou
Je to snad možné, že ležíš tu právem.
.....................................
Ulítli lidi
Umřelo snění,
To, co tu bylo
Najednou není.
Užij si holka 5 minut slávy
5 Minut v asfaltu
Nepůjde z hlavy.
Autor Alisa 16, 18.09.2016
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí