Sni...

Sni...

Anotace: ...kdyby nebyly sny,život by byl o hodně chudší....

Sni,jak nejdéle můžeš,
snad s realitou něco zmůžeš.

Ztrácej se v závoji voňavé mlhy,
pořádej v pohádce hedvábné trhy.

Pluj do Atlantidy dokud se dá,
ať tě každý král zná.

Překroč bludný kámen,
zašeptej s mudrcem amen.

Sen prožívej,jak jen se dá,
snít se přeci má.
Autor Haydée, 12.02.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí