Vážený prezidente

Vážený prezidente

Anotace: Báseň psaná hloupě, aby i hloupí mohli chápati. Inspirováno Podzimkem Rukavicou.

Vážený prezidente, hlavo státu,
píšu vám za rodinu - mámu a tátu.

Přestaňte s vtipem, přestaňte s ostudou,
vždyť naši potomci vysmívati se budou,
že volíme si opilce, tlustého vepře,
však nikdo se nestydí, nikdo se nevzepře.

Vím, že když řeknete, co slyšet chtějí,
jak rychle zapomenou, jak rychle odpouštějí.

Vždyť jsme všem okolo jenom pro smích.
Vás snad sám Hašech ze svých vtipů si spích.
Taky rád žertuju, taky rád piju,
jenže já hluboko pod hradem žiju.

Vzbuďte se, shoďte tu opici,
vždyť pro pár zoufalců rušíte tradici.

Asi všem ovečkám kazím tu kázeň,
a tak mě zavřete za tuto báseň. 

Autor Maggot7, 04.10.2016
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí