Hvězda

Hvězda

Anotace: Nikdy se nevzdávejte... :)

Můžu se zvednout
a jít dál,
něco však říká,
abych stál.

Vídal jsem hvězdu,
vzácný třpyt.
Potom ale svůj
skryla svit.

Nevím, proč se to
tak stalo,
zda spravit by se
to dalo.

A další spousty
hvězd září,
tahle však krásnou
má záři!

Můžu se zvednout
a dál jít,
zřít novou hvězdu,
nový svit.

Chci však své hvězdě
vrátit jas,
budou to zkoušet
zas a zas!

Ze sebe hvězdu
udělám
a zhaslé hvězdě
světlo dám!

Nezvedl se a
nešel dál,
svou krásnou hvězdu
zpět získal!
Autor Last One Standing, 05.10.2016
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: kara11, Jeněcovevzduchukrásného, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí