Štěstí resistentní

Štěstí resistentní

Anotace: ...

Nocí vyje smečka zvoníků

do stromů buší hlouček bubeníků;

jasnou luny záři, lesklé oči víl

stín havraních křídel utopil;

a nad žílami Matky s krví křišťálovou

jak hladní supi její děti v sebe klovou;

nad kůží z kamene a zeleným vlasem

se vyděšená liška skrývá sobě pod ocasem;

a pod večerní přikrývkou chladnoucího nachu

se dočkal svět jen triumfu strachu...

Autor Oxík, 05.10.2016
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Ravena Lupus, Disspraktik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká :)

05.10.2016 22:33:50 | Disspraktik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí