Vyber si

Vyber si

Anotace: Černá krajka na Tvých zádech, trhám ji po kouskách, na co si hraješ? Začínám se bát. Jsi otočený...

Černá krajka na Tvých zádech,
trhám ji po kouskách,
na co si hraješ?
Začínám se bát.
Jsi otočený ke mně zády,
já se tě záhy,
letmo dotýkám.
Žádná krajka na Tvých zádech,
zbyl tam jenom nádech temnoty
a žádná lidskost.
Bojím se odejít,já jsem ta,
co věčně tě má chránit,
ale nemůžu dělat obojí,
nemůžu lhát,
musíš si vybrat,
kým chceš se stát, a já doufám,
že vybereš si správně.
Nechci se tě bát...
Autor Erivecna, 14.10.2016
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí