Soumrak

Soumrak

Anotace: Stmívá se... nad námi...

Kolik zbývá slov a vět
Když za štěstí se platí?
Kolik zbývá pro můj svět?
A kolik se ztratí?

Vyhnala jsem motýla
Nedočkavou dlaní
Včera svíčka svítila
Dnes už je jen zdání

Vyplula jsem z přístavu
Pod kanonádou ticha
Však doufám, že tam v davu
Ještě jeden dýchá...
Autor Jenne, 12.02.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí