Poslední dech člověčí

Poslední dech člověčí

Anotace: ...

Bolest a strach

ruiny a prach

 

Z bolesti se zrodil hrozný den

ve strachu se vyžíval

a v ruinách se ukrýval

 v oblaku prachu se skryje sten

 

Bolest a pláč

vždyť nemáš zač!

 

Z bolesti zrodil se divý muž

pláčem se bavil

a v ruinách slavil

že na tvářích bílých chybí růž

 

Bolest a noci

v hrůze si procit

 

Z bolesti zrodil se pocit jen

nocí se nesl a černý byl

kam se vrt tam hrůzu vlil

kdo spal ten procit tak skončil sen

 

Bolest a ... nic

člověk nedýchá víc

 

Z bolesti zrodil se ... z člověka stroj

nic necítí, nic nechce moc

jen jíst, aby žil, postel na noc

nezná morálku, duši nemá on

 

A nic tam končí

v ničem je víc

Autor Vyvrženec, 14.10.2016
Přečteno 295x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí