Až umřu

Až umřu

Anotace: Jen tak tak

Možná jsem mluvil unaveným hlasem
a možná byl ze mne cítit rum,
ale těch chyb,co já udělal s časem.

Těch na popravu už je asi moc.

Tak budu žít a vnímat celým tělem
a duší svojí šedivou,
že pít se musí,
že otupí to ránu nahnilou

Až umřu a tisíc let bude mi málo,
až umřu a s jinými hnít budu,
až plný studu zjistím,že Bůh není,
až zem mě sevře.

Až zem mě sevře,
těžko si vzpomeneš
a rány nebudou bolet.

Ty nezapláčeš,jen řekneš.
Řekneš-Špatně žil,moc pil.
Nezapláčeš.

A kamarádi uchechtnou se.
Kéž bych to neviděl,až zem mě sevře.
A co,mrtvých je milióny.
MRTVÝCH JE MILIÓNY,živých hrst.
Autor Chránič Zubů, 11.03.2005
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí