slunce

slunce

Anotace: Slunce svítí na ten svět kolem mne           &nbsp...

Slunce svítí na ten svět kolem mne

             Slunce svítí za záclonou v mém pokoji

                          Svítí do mé duše bláznivé a snivé

 

Na nebi tvoří se taneční prvky oblaků

všechno se chystá na zimu a k spánku

i medvěd v horách usne ve svém brlohu

 

Slunce je však nadále v mém bláznivém srdci

tluče divoce po krásné noci v nádherné podobě

je v našich očích ukryté jako obrázek leporela

Voní jako růže z Jericha celičká orosená mlhou

jen s tebou i průtrž mračen krásná i když zlověstná ženou se mračna

tančím po pokoji v radostném opojení jedné obyčejné holky co ji život baví

 

Slunce v pokoji maluje líbezné obrázky pro nás má lásko

Autor amazonik, 26.10.2016
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí