=Můžu se splést?

=Můžu se splést?

Anotace: ...♥...♥...

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Našla jsem
ve schránce obálku
v ní přání plné štěstí
kdo mi to přeje na dálku
a bez podpisu,můžu se splésti?
Zpáteční adresa…to koukám
píše mi můj anděl strážný
po schodech domů si broukám
asi je to se mnou vážný.
---
V mezaninu psaní rozložím
znovu a znovu si čtu
jenom tak se kolem rozhlížím
jakoby seděl na parapetu.
S lehkostí seskočil dolů ke mně
usměje se a povídal
můžu tě pohladit?Jen tak jemně
vlasy mi přitom rozcuchal.
Otevřu kabelku,hřeben si hledám
anděl chce rtěnku,tu já ti nedám.
On ji však z mé dlaně vzal
a v mezaninu...stěny zmaloval.
Maluje srdce a vedle další
sundal si křídla,prý ho tlačí
potom mi povídá,víš,mám tě rád
jen s tebou chci štěstí prožívat.
---
A to se vážně stalo?
Né,jen se mi to v noci zdálo.
Ale krásně…
a máme konec básně.
~~~~~~~~~~~

 

 

Autor Květka Š., 26.10.2016
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...za koncem básní ještě cosi pokračuje..

27.10.2016 13:13:52 | J's ..

Takový sen bych brala taky, spokojila bych se i s poštovním holubem :)

26.10.2016 20:39:52 | Philogyny1

Líbí se mi Tvoje vypravování ve verších :-).

26.10.2016 16:18:07 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí