Květ růže

Květ růže

Anotace: |^...^| napsáno 29.9.2013

Květ růže v zahradě temna,
stojí tiše, jemně stená.
Rudé barvy, téměř černý,
stojí sám, všemi opuštěný.

Deštěm smáčený,
stojí smutný,
před domem hrůz,
mučení a strašných lůz.

Cítí dotek nože,
cítí jak ho řeže,
je mu zima, cítí chlad,
smrt mu dala šach mat.

Na zem padl mrtvý,
bez lítosti uřízlý.
Vrah ho poté sebral,
a své dívce dal.
Autor DigBallz, 29.10.2016
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní pohled na věc :-))
ST:-)

29.10.2016 12:34:00 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí