Adrenalín v krvi

Adrenalín v krvi

Anotace: Počuť len hluk motora,

Počuť len hluk motora,

z jeho očí ide odvaha.

Strach,ten dávno nechal za sebou,

vždy sa držal svojich snov.

Vlasy mu vietor rozfúkal,

usmial sa a plyn pridal.

Predbieha autá jedno za druhým,

v krvi,mu prúdi adrenalín.

Stále pridáva plyn, zrýchľuje,

okolitý svet nevníma,riskuje.

Ide si za svojim snom,

žiaľ problém objavil sa v ňom.

Snažil sa zabrzdiť ale vypovedali brzdy

a pred ním iba budovy.

Čo teraz?Srdce sa mu rozbúšilo,

všetko okolo neho sa rozmazalo.

Silný náraz do jednej z budov,

o pár sekúnd ležal zaliaty krvou...

Autor Ani24, 29.10.2016
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Clay
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Větrem rozfoukaný........... :)

29.10.2016 20:02:52 | Clay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí