Stále...

Stále...

Anotace: Stále ťa vídam vo svoj...

Stále ťa vídam vo svojich snoch,

stále,aj po tých dlhých rokoch.

V srdci ťa mám aj po tom , čo sa stalo,

myslím na teba vo dne aj keď sa už zotmelo.

Stále a stále dookola,

kvôli tebe toľko sĺz som vyronila.

Spomínala,plakala,trápila sa,

nespomínam si,kedy som sa naposledy usmiala.

Tak prečo mi to stále robíš?

Zabil si ma..čo to nevidíš?!

Stále a stále dookola,

myslela som na teba až kým som nezahynula...

Autor Ani24, 30.10.2016
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, zdenka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí