Poznámky mužatky Zlatohlávka

Poznámky mužatky Zlatohlávka

Anotace: ......

(ztráta orientace)
zase jsem zabloudil v rodném městě
vyrazil jsem do Lidlu a najednou jsem byl v hospodě
jakmile začnu mít ty svoje problémy s orientací
většinou pak netrefím ani domů
je to možná tím jak dlouho už se zabývám teleportací
i když tu mám zatím zmáknutou jen tak napůl
jen směrem z hospody se proberu rovnou až doma
směrem tam mi to nejde
ale jsou kofři co jsou všude a zároveň nikde
na to je prej potřeba moc nejíst a živit se čicháním nějakejch vůní
tak přísnej režim neumím dodržovat
a tak jsem pořád jen na jednom místě
v hajzlu

(zkušenost)
jeden tesař co ho znám
dělal na krovech baráku
co se zničehonic zřítil
byl to jedinej frajer
kterej mi uměl vysvětlit
co je to ztratit půdu pod nohama

(reklama)
znal jsem jednoho
co žil roky na dně
bylo to dno sklenice s nápisem Gambrinus
oháněl se tím
že v reklamě říkali
„Gambrinus je nejlepší prací prostředek
na zasviněný svědomí“
jenže svědomí měl pořád černý jak vix
až jednou zjistil
že v tý hospodě do těch sklenic točej Březňáka
já říkám
že reklamě se nedá věřit

(o zvrácenosti)
jeden pan chytrej
hučel u nás v hospodě do Jožina
že by se měl pokusit zvrátit svůj osud
Jožin ho vůbec nechápal
každou noc přece zvrací všechno pivo co vypil
Autor Blazius, 02.11.2016
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Megan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí