Další den

Další den

Anotace: ...taková ze života

V ulicích lampy otevřely oči
Pyžama své proužky ustrojí
Pocitů pampy k obloze se stočí
Pár kapek deště louže napojí

Koleje přetnou noc na mnoho kusů
Olíznou ladná kola tramvají
Semafor pošle hvězdám sladkou pusu
Stromy své větve větrem čechrají

Další den s deštěm do okapů skane
Příběhy do kůže zapíše si čas
Příběhy zvané i ty nepozvané
Které pod kůží nosí každý z nás
Autor Jn.s, 13.02.2007
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí