Здравствуй, мама

Здравствуй, мама

Anotace: Překlad úryvku (podle mě) geniální písničky

Здравствуй, мама
Плохие новости
Герой погибнет
В начале повести
И мне останутся
Его сомнения
Я напишу о нём
Стихотворение

"Zemfira Talgatovna Ramazanova"

Zdravím tě matko,
Špatná správa:
Hned na začátku příběhu
Umírá hlavní postava,
Na co pak se teď rozmohu?
Přeci mi stihl přenechat
Své pochyby...
Tak mohu snad
Jen báseň o něm napsat...
Autor Alisa 16, 08.11.2016
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí