Kouřim

Kouřim

Anotace: inspirováno písní Kuřák, popis myšlení absolutního závisláka, napsáno 7.8.2014

Kouřim cíga v jedno kole,
z nedopalků už mam pole.
Zapálim si když du ven,
pálim tabák celej den.

Skouřim jedno když du spát,
přesně takhle to mam rád.
Ráno, vždy po vzbuzení,
dám si na nabuzení.

Elektriku dám si taky,
náplní mam doma mraky.
Mam jí vždycky při ruce,
kdyby došli v krabičce.

Ubalit si taky umim,
pejpry, tabák, filtry koupim.
Vykouřim si duši z těla,
vyletí ven jako střela.
Autor DigBallz, 09.11.2016
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Iva Husárková, LucyEr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je řeč! Konec je super.

12.09.2023 19:43:19 | Václav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí