Nevadí

Nevadí

Anotace: Lepší a horší dny.

 

 

Některé dny jsi hrdina, už za to, že jsi vstal.

Tak utři kruhy z pod očí a kávou probuď žal.

 

A když víš, že horší než dnes to nebude,

včerejšky nemáš a zítřek je jen přeludem.

 

Klidně se vztekej a na všechny se divně mrač,

co je jim po Tobě... po tom kdo a co jsi zač? 

 

A co, že velký výkony nepodáš ani zdaleka?

Bráško, my tě známe. Dnes se od tebe nic nečeká.

 

Autor Megan, 15.11.2016
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Nikita44, banan, LV, Dreamy, Cyrda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za tu báseň Tip, za tu mouchu druhý Tip, takže ... Supertip

15.11.2016 15:08:18 | Cyrda

Za basen i mouchu diky. :))

15.11.2016 15:59:17 | Megan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí