Krůpěje času

Krůpěje času

Anotace: ukázka z 2. sbírky plánované na začátek rok 2017

Po špičkách chodí
kolem vyhaslé hvězdy
potůčky praskají
na rudém nebi
plamínky noci šumí

potichu, s nářkem stébla
oddáváš se
iluzím
poznamenána stářím
bez životních závazků
navždy odcházíš
s voňavým pocitem
a odpouštíš
teď už vím
zůstalas v srdci
bolavému tělu blíž

Autor Lostgen., 15.11.2016
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí