jen takové

jen takové

Anotace: ...

Z pastelek barevný stromy

podzim i na stole

fotkách

pod kůží

nemohu vyhnat chlad

 

 

listí to listí co uschlo a zmoklo

tma barevný bažiny nocí

 

čím víc si představuji peklo

tím rozmanitější obrazy

tvary

představy

 

nakonec je peklo jen takové

jaké si ho během života

dokážeme představit

 

Autor Avola, 22.11.2016
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: V.N.Losinský, Kubíno, Philogyny1, Cyrda, Luky-33, Iva Husárková, jitka.svobodova, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje představivost je veliká, takže peklo radši ne

23.11.2016 07:32:18 | Cyrda

konec tomu dodal potřebnou atmosféru, kterou předchozí řádky jen naznačovaly.

22.11.2016 23:49:58 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí