Lovesong

Lovesong

Anotace: Protože poslední dobou nevymýšlím nic nového, hážu jsem jednu těžce archivní. Pro víc sigmopoezie a mých výblitků můžete navšívit můj blog http://paralellis.blog.cz nebo http://ask.fm/XerodothSigmius

Stále neznám tvé jméno,

sic každý den tě vídám.

To ničemu nebrání,

abych budil se s tebou každé ráno,

neb jak oko v hlavě tě hlídám.

 

Když potkal jsem tě v městě,

ztratila ses v uličkách.

Vzpomínáš,

jak chtěl jsem svést tě

a zval na večeři při svíčkách?

 

Možná mnoho nenamluvíš,

ale tvé oči hovoří jasně.

Vždy tak překvapená,

vypadáš, jak když slova lovíš,

či verše nějaké básně.

 

Hovíš si v chladu,

což je dosti nezbytné.

Jinak bys

podlehla rozkladu,

a přišel bych o tebe. To ne.

 

Fakt, že nemáš zbytek těla,

ti neubírá na kráse.

Balzám odstraní kosmetické vady,

tvá pleť bude navždy skvělá

a na červy netrpíš, zdá se.

 

Společnost by nepochopila

náš výjimečný svazek.

Tak buďme tajní milenci.

A kdyby ses někdy hloupou cítila,

nejsi, znám tvůj mozek.

Autor Sigmius, 26.11.2016
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí