Můj anděli

Můj anděli

Anotace: L.W. Beethowen Terese Brunšvikové

Můj anděli
tvá křídla osiřela
nikdy již nebude žádné příště
déšť smaže i kroky
jimiž nás láska míjela ...

Stopy mlčí
holé prsty pupenů ve větru vlají
jak šátek,
kterým se smutně loučívají.

Ale cokoliv zůstane bude navždy
i plytké světlo očí
vykrvácí vzpomínkami
jak jsme se modlívali
pod loučí bolesti...

Proč kostelní zvon
má tvar kovadliny
a mé srdce tvar kamene
jak jsme se modlívali
za pád hvězdy
ať nerozdrtí tvoje dlaně.

Kdo z nás uchrání
společná křídla
trysklá z plamene ...
Autor Howkins, 01.12.2016
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí