let

let

Anotace: ___

chtěl bych psát po(lopatě)
dát se do latě
u břehů tichých oceánů
s tebou krmit bílé labutě
 
 
chtěl bych tělo bez bolestí
z dutých kostí
a dvě křídla Ikara
velebnosti
 
 
chtěl bych letět kolem Slunce
neslyšíc Daidala
přál bych si aby mi Anežka 
(ne)konečně dala                          
                                                             lásku v klíně odevz(dala)
 
mé srdce uloupila
podpálil bych zato
jejího milovaného bůžka
Didla
 
 
chtěl bych jednou zkusit
Tantrický sex
s mojí ex
ulítlá je na latex
                                                             zbožňuje Dr. Dolittla
 
chtěl bych mít erekci nonstop
Frantu dlouhého pět stop
chtěl bych mít dětí pět
poezii naroubovat do mých vět
 
 
zažít dobu 
starou 
dva tisíce 
let
 
Autor Stavák, 03.12.2016
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí