Srdcežroutí

Srdcežroutí

Anotace: Překlad "čehosi" staršího ze studentského života

B нас всех стреляли и мы тут

Мы в пустоте нашли уют

Мы сердцееды без судьбы

Друг друга тащим из воды

Чтоб снова тихо утопить

В боязни просто полюбить




Postřelene

Potkali se

Srdcežrouti bez osudu

Po hledání v prázdném ničem

Začnou čeřit černou vodu

Zachraňují se navzájem

Slast a bolest přinesou ti

S cílem utopit se znovu

Naše milé srdcežroutí
Autor Alisa 16, 05.12.2016
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tak to má být

03.02.2017 20:40:50 | CoT

srdce rozumí

08.12.2016 20:48:32 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí