Tužba

Tužba

Anotace: ....

Tvé rty barvu rudé růže mají
po polibku tvém marně toužím.

Dívám se na tebe
ale dotknout se tě můžu,jen ve své hlavě.

Je to jen krásný sen
když ležís v objetí mém.

Po boku tvém chtěl bych stát
jenže se toho, musím vzdát.

Protože jistě vím
že v představách,nedá se dál žít.
Autor Skypi, 08.12.2016
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký básníš

09.12.2016 20:06:00 | jitka.svobodova

V představách se žít dá, ale to procitnutí ...

09.12.2016 08:08:09 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí