Zločinecká

Zločinecká

Anotace: Není třeba vraždit lidi. Vražděte faráře.

Ono se to lehce říká
„Zavraždíme klenotníka,
zavraždíme antikváře,
tělo odvezem na káře.“

Kdo má ale popřít modlu
vzít do ruky tupou kudlu,
kterou čórneš na tenise
a zhostit se téhle mise.

Popřít ten křesťanský sen,
že se staneš mučedníkem
a pracovat celý den
abys byl tím vražedníkem.

Antikvář je statný chlápek,
klenotník má v krámu zbraň.
Přes ksicht vezmeme si šátek,
vytvoříme oční klam.

To jsem ale vynálezce,
učiněnej génius.
Vezmem to po temný stezce
krádež pro nás bude plus.

K čemu je však vraždy třeba?
Knížky nikdy nečteme.
Mám na mlíko, mám na chleba.
Šperky též pohrdneme.

Násilí tu není nutné,
přespíme dnes na faře.
Ráno jdem do Hory Kutné,
vinní z vraždy faráře.
Autor Bánší, 08.12.2016
Přečteno 295x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí