Gay

Gay

Anotace: ...

Naklepávám řízky

a sháním dárky pro děti.

Obřezávám dívky

při rituálním početí.

 

Vychlazená dvanáctka

je pro mě ta pravá.

Vytahaná kůzlátka

má jen moje stará.

 

Řízky se už podávají,

moje holky dovádí.

Rituál mě nezachrání,

zase se už rozvádím.

 

Ale když je před Vánoci,

tak to přece nevzdám.

Svět gayů má mě v moci.

Jsem zkrátka mužská lesba .

 

 

 

Autor boneslash, 09.12.2016
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí