Neurobené

Neurobené

Anotace: ...

Mala som čosi
urobiť.

Objať ťa
o kúsok dlhšie ako
zvyčajne.
Povedať, že mi na tebe
záleží.
Prisunúť sa
bližšie.
Chytiť za ruku.

Jednoducho čosi
urobiť.

No strach, že ťa stratím,
vzal mi všetku
odvahu.
A zas mi ostal
len ten blbý
pocit.

A nie ty.
Autor Sofia Filein, 10.12.2016
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Jin&Jang, Nikita44, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí