Posledná láska..

Posledná láska..

Anotace: Posledná láska Ty v...

Ty vedel si,čo si pre mňa znamenal,

aj to,ako rada som ťa mala.

Moje ospravedlnenie si prijal,

ale aj napriek tomu som ťa stratila.

Pozrel si sa mi do očí a povedal,že mi odpúšťaš,

ja len s plačom objala som ťa.

Vedela som,že mi aj tak preč odkráčaš,

aj napriek láske som zradila.

Mojím snom bolo byť len trochu šťasná,

srdce sa mi rozbúši keď ťa vidím.

To som chcela až tak veľa?

Bol by si rád kebyže sa ti zo života stratím.

Ako vidím zamiloval si sa do inej,

srdce mi nenávisťou trháš.

Viem,zamiloval si sa do lepšej,

myslela som si,že mi na rozlúčku aspoň objatie dáš.

Ukradol si mi všetko šťastie a lásku,

po nociach stále plačem za tebou.

Už o chviľku nevidám ani hlásku,

budem to mať už konečne za sebou...

 

Autor Ani24, 11.12.2016
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí