=Padací most

=Padací most

Anotace: ---(*!*)---



~~~~~
Obloha je celá modrošedá
bez pláště jdu,jenom tak,
mrak nade mnou je samá voda
a já jsem mokrá jako rak.
Pršet však stále nepřestává
zdá se že déšť je hustější
z chodníku potůček se stává
a mne ta voda už netěší.
***
Před domem bývalo pískoviště
včera z písku hrad tam stál,
dnes z toho máme brouzdaliště
tam utopil se snad i král.
Přes noc déšť ustal.Konečně.
Jen voda v pískovišti stojí
děti si obuly holinky
a statečně
vodu kyblíčky do trávy lijí.
***
A potom prosí sluníčko
ať už pořádně svítí a hřeje
a taky vítr aby vyfoukal maličko
pískoviště,kde se jim pěkně hraje.
Nový hrad tam potom postavily
z vlhkého písku to půjde,
okolo i vodní příkop vyhloubily
po mostě padacím pak do hradu
se jde…
***
Do rána někdo zničil ten hrad
déšť to však nebyl
„komu se asi nelíbil“?
~~~~~

Autor Květka Š., 12.12.2016
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: Philogyny1, banan, Alik918
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko, Ty jsi taky naše sluníčko, nějaký uličník se vždycky najde... :)

13.12.2016 14:25:43 | Philogyny1

a to je škoda...i když hrad v pískovišti byl docela obyčejný...
a děkuji za návštěvu. :)

15.12.2016 11:27:51 | Květka Š.

Je to krásné je to krásné je to krásné V.I. Klaun

13.12.2016 11:19:56 | klaun

děkuji ti milý klaune,děkuji...:-)

15.12.2016 11:25:36 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí