Čistka

Čistka

Anotace: ...

Rohlíčky už peču v troubě, 

nevypadám vůbec hloupě. 

Ozdoby už všude sháním, 

jen na všechny všechno svádím. 

 

Každý proto běduje, 

jedno mi to stejně je. 

Pořežu jim hlavy, 

ať zachovám stavy. 

 

Generální úklid dělám, 

na hlavu každého sedám. 

Zkouším tvrdost palice,

 baví mě to velice. 

 

Hlavy mírně naříznu, 

a tu krev z nich vypiju.

Šunky také naklepám, 

dělám čistku, to se mám :-).

Autor boneslash, 17.12.2016
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí