Výřečnost

Výřečnost

Anotace: ...

Snivá panna brouzdá lesem,

v mechu a i kapradí.

Pod kapotou, nad pralesem,

ženské spolu dovádí.

 

Tajemné to erotično,

rožhaví mě doběla.

Myjí si je novou myčkou

daj si holky do těla.

 

Kecaj ba i o půlnoci,

za svitu bílého  měsíce.

Řeč je jako nouze z ctnosti,

která žvatlá nejvíce?

 

 

Autor boneslash, 18.12.2016
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí