Až tě uvidím

Až tě uvidím

Anotace: Inspirace některými slovy viz. píseň: https://www.youtube.com/watch?v=RgKAFK5djSk

Byl to dlouhý den

co jsem tě kamaráde neviděl.

Řeknu ti o tom všem,

co jsem dělal, kam jsem šel.

 

Dobrý věci co jsme prožili,

všechna místa, kam jsme letěli.

Něco mi ale říkalo, že to nevydrží,

věděl jsem však, že vždy mě podržíš.

 

Naše přátelství trvalo dost dlouho

a změnilo se v neskutečné pouto.

To nejde změnit ač se snažíš jakkoliv,

jsi můj kámoš, pro tebe udělám cokoliv.

 

Občas se to trošku zvrtlo, to se stává,

Tys dával bacha na mě a nikdy jsi to nevzdával.

Teď tu čekám na tebe, až se konečně vrátíš zpět.

Možná, že se nikdy nevrátíš, ale v mém srdci najdu tě hned.

 

Copak si nemůžem vyříkat všechno,

abychom byli spolu zadobře, být zajedno.

Až tě uvidím, řeknu ti o tom všem,

co jsme spolu prožili a co je mým snem.

 

 

 

 

Autor boneslash, 19.12.2016
Přečteno 362x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně něžná, na Tě až neobvykle citlivá a jemná básnička :-) ST.

19.12.2016 13:30:33 | Tvořilka Lenka

Pravda, ale je to takový můj přepis té písně. :D

19.12.2016 13:33:07 | boneslash

Povedl se skvěle :-)

19.12.2016 15:19:18 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí