Stopy

Stopy

Anotace: Po procházce zimní krajinou

Zasněženou krajinou
čtyři stopy něčí jdou.
Za nimi jdou stopy malé,
otcem matkou nepoznané.
Sníh je studí, sníh je zebe,
vracejí se zpět do nebe.
Až se jarní krajinou
květy všude rozvinou,
budou vítat první máj
houfy dětí, nebes ráj.
Autor lesní víla, 23.12.2016
Přečteno 214x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí