Štědrý den

Štědrý den

Anotace: ___

jedlička ve stojanu

andělíčky ozdobená

ráno přivstanu

Ježíška při činu dostanu

 

z rádia znějí vánoční koledy

tichá noc

v hlavě se derou vzpomínky

na naši první společnou noc

 

sněží

za límec ti padají sedláci

v krmítku vybírají ptáci slunečnici

půlnoc odbila sleduješ prince a večernici

 

mráz kolem běží

duše volá tiše sněží

jsou přece Vánoce

jsem zase ten kluk v plínkách co na Ježíška věžžíí

 

 

 

Autor Stavák, 24.12.2016
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a já už ji viděla... :)

24.12.2016 11:57:41 | Philogyny1

:) děkuji za návštěvu.

24.12.2016 13:39:18 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí