=Dřevění herci

=Dřevění herci

Anotace: ---(*o*)---

 

~Marionety~

 ~~~

 Marionety malované

 mívají v divadle vyprodané

 samotné nikdy nehrají

 loutkoherci jim život vdechují.

 Princezna,král,čerti a Ježibaba

 čtyřicet loupežníků i samotný Alibaba,

 Kašpárek ten sbírá drobné do čepice

 příběhů a pohádek je na tisíce.


 Račte vstoupit,herci čekají

 ti smutno na jevišti nikdy nemají,

 dřevění herci začínají hrát

 dobro vždy zvítězí,nemusíte se bát.

 Opona padá,končí představení

 i herci ze dřeva jsou unavení,

 marionety na háčku visí

 o dřevěném životě pak sní si.


 Pohádky potom klíčem zamykáme

 milé loutky,přece nepláčeme,

 ty šrámy co ve tvářích máte

 opraví mistr loutkář.

 Už se usmíváte?

 Marionety,loutky,maňásci

 to pimprlové divadlo na štaci

 kde všechno vždycky dobře dopadlo.

 I já miluji loutkové divadlo.


 Kašpárek rolničkou

 cink,cink,cink zacinkal

 a každý těm hercům zatleskal.

 ~~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.12.2016
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Madanik, Psavec, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí