nádherná

nádherná

Anotace: ___

vidím Boží světlo
jak tvou krásu hnětlo
vidím hřích pod šíjí
všichni čerti se mnou nešijí
 
Duch Svatý skrz vodu
potápíš se
kdo tě zachrání
až tady nebudu..?
 
Duch Svatý sešle holubici
kvůli tobě skončím v očistci
víc lásky mezi lidmi
je v prosinci
 

 zdroj: foto Fb
Autor Stavák, 30.12.2016
Přečteno 290x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí