nový rok

nový rok

Anotace: Krásný a Šťastný nový rok všem !!! A kdo nechce -> čtěte báseň :-)

Poslední den tohoto roku

nabízí spoustu možných skoků.

Může být i posledním v životě,

proto se raději venku nehoňte.

 

Po dnech násilí a neřestí,

mé tělo skomírá bolestí.

Svíjí se v křeči a bídě,

zubožené to dospělé dítě.

 

Krev ostatních bude mi chybět,

však vypadá to velice slibně,

když mohu na neštěstí ostatních

nahlížet s úsměvem přes pár dlaní.

 

Tak snad příští rok zas vyjde,

ať se tu všichni máme bídně.

Všechno se pokazí a taky zmrší,

krásná negativa ze mě jen srší.

 

Autor boneslash, 31.12.2016
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí