K Novému roku

K Novému roku

Anotace: Nebyl jsem tu dlouho :-)

Za námi je historie,
před námi je budoucnost,
jen to hezké si do ní vezmem,
tim tak začni Nový rok.

Úsměv radost také štěstí,
neměj žádné starosti,
každý den ať přináší ti,
chvile jen ty nejlepší.

Vykroc tedy správnou nohou,
to přeji tobě tady já,
zážitků jen milých mnoho,
v roce 2017.

Přeje Bobi
Autor bobi bobie, 02.01.2017
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Květka Š., jitka.svobodova, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bobi...i Tobě v tomto roce přeji všechno nejlepší...K.

03.01.2017 22:48:40 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí