Chronologie

Chronologie

Anotace: ...

Dala mu své srdce

ryvně se slova drala z úst

rojí se scvrklo do sebe

reš-li ji naději bude zlá

kalo tě jablko Trháš ho

stie se mění na tělo

cvična voní potem

nělá zpovědnice nezná lež

et a spát Až do rána

z milosti





Autor Giuseppe_Lumík, 03.01.2017
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí