Kamikadze

Kamikadze

Anotace: Nejhorší kamikadze jsou ty, co nemají co ztratit, protože všechno už ztratili jen kvůli tomu, že jsou kamikadze

Není hrdinou ani zrádcem,
Jen pocitem v tvém temném ničem.
A strachem z chaosu tě sladce
Políbí na tvář kamikadze.

Shoří jak papír, stará fotka,
Jak vločka v zimě beze sněhu
A bůh ví, zdali se tu dočká
Aspoň pozdravu, když chce něhu.

Je chybou snad, že předurčení
Je krátký život plný zvratu
A hrdost nedovolí strojí
Tu oplakávat vlastní ztrátu

A vůbec něco oplakávat,
Když žije bolestně a krátce
A krásou je, že zkouší dále
Své eskapády kamikadze.
Autor Alisa 16, 03.01.2017
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tma je stín světla

09.01.2017 20:15:43 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí