=Spletený a 3x

=Spletený a 3x

Anotace: ***(*o*)***

~~~~~~~~~
Z klubíček spletený
je celý život náš
jak šála,deka,koberec
na třásních slovo
..nezapomínáš..
na každý pěkný den
co zářil jako slunce
ale ty dny smutné
splétat se už nechce
i když i ty 
přece k životu patří, 
...
ty kousky pevně svážu
to nepěkné vypářu
pak se smotá klubko třetí
a hned tu jsou
tři proutky-tři bratři
tří Popelčiny oříšky
tři růže v zahrádce
okolo Hradce
tři vlasy děda Vševěda
třikrát běda,běda
...běda...
ale proč,to není třeba

třeba je slunce vzduch
voda a chleba

a měsíci i úsměv

na líci

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.01.2017
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem z toho hrozně spletený,popletený a už jsem se do toho úplně zapletl ....Květuško nemohla by si mě vystříhat ?

Jinak krásně napsáno.

04.01.2017 12:46:18 | klaun

šmik,šmik...hotovo. Dobrý? A přeji pěkný den.

04.01.2017 14:12:03 | Květka Š.

...a Bylo nás pět, a pak taky Zahrada...pět kluků a kocour... :)

04.01.2017 07:43:17 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí