Žít pod myšlenkou,v seznamu Nezrození....

Žít pod myšlenkou,v seznamu Nezrození....

To co zbylo jsi asi ty
dva snílci z vyhaslé komety
nenapsané básně, prázdno z pocitu
všednost co změní ve větu.

já bláznům závidím,že si jen tak sní
já půjdu zpátky do straní
ticho je pocit zrání
žít pod myšlenkou,v seznamu Nezrození.

slyšet jsou vzdechy,co do věty
myšlenku v žalu propijí do výplaty
jsou prázdná křídla v letu
v naději zázraku zas vykřiknu tu Větu.

slovům se asi nikdo nezabraní
to jen múza nás před lháři uchrání
je jako pocit ,jako přání
Žít pod myšlenkou,v seznamu Nezrození.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.01.2017
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí