Noční život

Noční život

Anotace: Každý má druhou osobnost,záleží kterou necháte vládnout.

Slunce zajde na obzor,
Můj svět a moje doba.
A ze me je zas noční tvor,
Osamělá jako vdova.

Za úplňku city mizí,
Půlnoc se přikrádá.
Co mi bylo blízké teď je cizí.
A duši mou vykrádá.

Jen kostra kůží pokrytá,
Chladné ruce na chladné tváři.
V srdci jizva vyrytá,
Tančící stíny v hvězdné záři.

Chtěla jsem být sama a sebou,
Teď tu ležím na hrobě.
Však sama sebou jsem jen s tebou,
Vždy zůstanu při tobě
Autor Lamerka007, 12.01.2017
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí