Zima

Zima

Anotace: Zima je pro mě nejdepresivnějším obdobím.

Zima bdící jako já,

studená a bílá.

Člověk občas mívá,

pocity samoty, kdy nás všechno zžírá.

 

Chladný vítr, kamarád se sněhem,

často tě prosím, vypadni už ven.

Deprese temnější, než zima,

je to na nic, když jsi sama. 

 

Síla zvyku, říkají,

jenže v mé hlavě vzlykají,

představy štěstí a lásky.

Sundají si masky, ti kteří je mívají. 


Autor 3ng1, 13.01.2017
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: DigBallz, JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí