Slova spletena ze slov

Slova spletena ze slov

Anotace: ...

Sedis venku
Poslouchas jak nekde dole projizdeji auta
A cekas jestli prijde a najde odvahu
Dnes si te k sobe vzit a nebo budes muset cekat dalsi dny.
Poslouchas,
Ona neprichazi a misto ni jen chlad a otazky
Co bude pak,kdo prijde
Nevis.....Cinske zvonecky stesti nad prazdnym poharem svedci
Coz bude az jednou nebude
Jen ticho a neci vzpominka jednou za rok leti
Do ticha plamene svicky vsesvatni
Smyslna odpoved vlastni sobecke duse
Ano, to je jedine co bude je soucit po nemz prahnes tise
A tak z kudlancinych pomyslnych klepet
Prijmi smutecni dekret, at noc a den je jediny muj sen vecny.

Autor jurij, 14.01.2017
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí