Slunný den a dítě..

Slunný den a dítě..

Anotace: Koukám z okna, slunce svítí a vzpomínám, na časy kdy jsme byli bez starostí..Není to moc rytmické, ale co x)..

Hle-slunéčko se na nás dívá,
dítko se tomu jen směje.
Sluneční paprsek ho lechtá a
dítěti radost přeje.

Ptáčci mu ukolébavku hrají,
spi sladce dítě drahé.
Slunce se tiše k zemi klaní,
noc se na oblohu krade.

Utichly všechny ptačí písně,
děťátko spinká v matčině klíně.

Přeje mu krásné sny...
Autor sicina, 14.02.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí