Neumírej dřív než já

Neumírej dřív než já

Anotace: Till Lindemann - Stirb nicht vor mir

Noc otevírá svůj klín

A dítě jménem samota

Je chladné, však zuby nedrkotá

V jeho hadrech léčím svůj splín

 

Jsi? A kde?
Najdu tě? A kdy?
Vím, že někdy
Někdo milovat mě bude

 

Čekám tu
Nádech smrti má
Čekám tu
Neumírej dřív než já

 

Jsem stále sám a sám
A zase ležím bdělý
Nikdo se mnou na posteli
Za noci lezu ke střechám

 

Vločky padaj‘ na mě z nebe
A z oken svit svící
Tam všichni leží ve dvojici
A já...
Já čekám jen na tebe

 

Čekám tu
Čekám tu
Nádech smrti má
Neumírej dřív než já

 

A slzy mé poslední
Čekaj‘ jenom na nádech
Rosa bude v tvých zádech
Až se jednou rozední

 

Čekám tu
Čekám tu
Nádech smrti má
Neumírej dřív než já


Ty, o níž se mi jenom zdá
Neumírej dřív než já!

Autor Maggot7, 19.01.2017
Přečteno 311x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí