=Prý je toulavá

=Prý je toulavá

Anotace: ===(☻+☻)===

~Kočičí či,či,či~

=====

Každá kočka prý je toulavá
černá,bílá a také rezavá
v noci našlapuje tiše
prý sám kocour
všechno píše
do novin?
Co já vím...Nepovím.
Prý jak ta černá zavrčela
ta myš se honem
otočila
zavrtěla ocáskem
zastrčeným za páskem
svých kožených nohavic
jak bojovník,co říct víc.Nic?


...Jen to že...
vzala nohy na ramena
ta malá myška nafintěná
a utíká jak Zátopek
dopředu,ne nazpátek
až přeběhla i tu díru myší
"stůj"
to najednou myš uslyší
zastaví a kouká se
no jo,myšáka pozná po hlase
on ji lapne za tlapku
pardón...
teď kocour dostal škytavku
a do novin přestal psát
co se těm myším mohlo stát?

 

Prý až v dalším vydání
bude pokračování.
Škyt.
========

 

Autor Květka Š., 20.01.2017
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-), krásný číči :-)!

20.01.2017 17:55:57 | Fany

Supéééér

20.01.2017 13:41:38 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí